vakantiehuizen in Ballum
vakantiehuizen in Ballum

Vakantiehuis Ballum

Ontdek de magie van een vakantiehuis in Ballum, een schilderachtig dorpje omringd door groene velden en de kalmerende geluiden van de zee. Met onze vakantiehuizen kunt u genieten van de charme van een authentiek dorp, terwijl u toch dicht bij alle gemakken van het moderne leven bent. Elk vakantiehuis op deze website is voorzien van uitgebreide informatie en is direct te boeken!

 

 

Ruim aanbod aan vakantiehuizen in Ballum

Ballum is het kleinste dorp van Ameland. Met zijn ouderwetse architectuur en onalledaagse natuur is Ballum de perfecte plek om even tot rust te komen. Geniet van de Nederlandse waddenkust, het Noordzeestrand, bezoek het nostalgisch museum of neem een kijkje bij de enige bierbrouwerij op het eiland. Is rust niet helemaal uw stijl? Dan kunt u in Ballum ook kiezen voor parachutespringen.

Ontdek onze vakantiehuizen in Ballum en geniet van de harmonie tussen de prachtige omgeving en het comfort van uw ideale vakantiehuis. Bekijk ook ons aanbod in nabijgelegen dorpen zoals Hollum, Nes en Buren voor nog meer keuzemogelijkheden.  

Advies nodig over vakantiewoningen in Ballum?

Mocht u vragen hebben over de website of persoonlijk advies willen,