Algemene boekingsvoorwaarden

Binnen 5 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan.

Zodra er een boeking gedaan wordt vragen we om een aanbetaling van 40% van het totaal te betalen bedrag tenzij de aankomst last-minute is, dan is de aanbetaling 100%.

Hondenbeleid

Vanzelfsprekend neem je jouw trouwe viervoeter graag mee op vakantie! Ameland is daar dan ook uitermate geschikt voor. In de meeste vakantiehuizen mag een hond mee Er zijn echter uitzonderingen dus kijk vooraf goed of dit bij jou gewenste vakantiehuis mogelijk is). Als de de hond mee gaat, zijn er wel een aantal, wellicht vanzelfsprekende, regels en voorwaarden waar de hond zich aan dient te houden.

Energie bij normaal gebruik

De energiekosten zijn in principe inclusief en we willen dit graag zo houden. We vragen je daarom hier duurzaam mee om te gaan en een steentje bij te dragen. Zet de verwarming overdag niet hoger dan 21 graden en verlaag de temperatuur tijdens afwezigheid en in de nacht een paar graden. Houdt deuren en ramen zo veel mogelijk gesloten, behoudens ventilatie. Maak bewust gebruik van verlichting. 

Mocht het gebruik dusdanig afwijken van normaal gebruik dan zijn we genoodzaakt een toeslag te vragen.