Algemene voorwaarden van EilandVerhuur

 

* Energie bij normaal gebruik*

De energiekosten zijn in principe inclusief. Vanwege de uitzonderlijk hoge prijzen op de energiemarkten verzoeken we u vriendelijk een steentje bij te dragen. Zet de verwarming overdag niet hoger dan 21 graden en verlaag de temperatuur tijdens afwezigheid en in de nacht een paar graden. Houdt deuren en ramen zo veel mogelijk gesloten, behoudens ventilatie. Maak bewust gebruik van verlichting.

Mocht het gebruik dusdanig afwijken (van de kwh/m³ wat er in het verleden verbruikt is in de betreffende periode) zijn we genoodzaakt een toeslag te vragen. 

Algemene boekingsvoorwaarden

Binnen 5 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan.

Zodra er een boeking gedaan wordt vragen we om een aanbetaling van 40% van het totaal te betalen bedrag tenzij de aankomst last-minute is, dan is de aanbetaling 100%.

Hondenbeleid

Vanzelfsprekend neemt u uw hond graag mee op vakantie. Ameland is daar ook uitermate geschikt voor! Uw hond mag in de meeste vakantiehuizen mee (kijk bij het betreffende vakantiehuis of het mogelijk is) mits u zich als hondenbezitter aan de volgende, wellicht vanzelfsprekende, regels en voorwaarden kunt houden.