Veel gestelde vragen.

 

Hier zijn de meest gestelde vragen te vinden. Mocht je vraag er niet tussen zitten twijfel dan niet om contact met ons op te nemen 

 • Nee, dat is zeker niet nodig. Wij zien vaak dat de auto's de hele vakantieperiode bij het huis staan omdat het hele eiland goed berijkbaar is met de fiets. Huur je een fiest dan zit bagage vervoer er vaak bij, neem je zelf je fiets mee kun je het bagagevervoer tegen betaling door de taxibedrijven laten doen. Ook rijden er taxi's en bussen. Het is zelfs mogelijk om een dag een auto te huren.

 • Ja, er zijn 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken en 2 vaatdoekjes aanwezig. Ook leggen wij een aantal vaatwasblokjes neer als er een vaatwasser in de accommodatie aanwezig is.

 • De borg storten wij maximaal twee weken na vertrek terug op uw rekening mits het huis in goede orde is achtergelaten. Mocht er borg worden ingehouden zullen wij altijd eerst contact met u opnemen.

 • Helaas is het niet mogelijk om uw eigen bedlinnen mee te nemen dit uit hygienisch oogpunt. Ons linnen wordt gewassen door een professionele wasserette. Wij zorgen er voor dat de bedden voor je zijn opgemaakt bij aankomst.

 • - Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.

  - Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles in kussenslopen in de gang.

  - Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast.

  - Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de vuilisbakken.

  - Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval. Het restafval wordt later gescheiden.

  - Veeg/zuig de vloeren.

  - Leeg en veeg de open haard als deze aanwezig is.

 • Je kunt altijd later aankomen dan de aankomstdatum die je hebt geboekt. Eerder vertrekken kan natuurlijk ook. Helaas heeft dit geen invloed op de huurprijs van de woning.

  Eerder aankomen dan geboekt? Neem neem dan even contact op. 
   

 • De precieze aankomst- en vertrektijden voor je vakantieverblijf staan in de reisinfo die je ongeveer een week voor aankomst ontvangt. De meeste vakantieverblijven zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. Soms is het huis eerder dan 16.00 beschikbaar dan zullen wij contact met je opnemen.  

 • Niet in alle huizen zijn spelletjes aanwezig. Wel is het mogelijk om spelletjes te lenen uit de spelletjes kast op ons kantoor aan de Torenstraat 18 in Nes. Klik hier om te kijken welke spellen er allemaal in de spelletjeskast zitten.

 • Elektrische auto’s kun je opladen bij een daarvoor bestemde laadpaal. Kijk hier voor meer informatie.
  Het is absoluut niet toegestaan om met een verlengkabel uit de woning je auto op te laden. Het stroomverbruik is hiervoor te hoog met het risico dat de stoppen doorslaan maar ook dat dit brandgevaarlijk is omdat de bekabeling niet toereikend is.