Foto van vakantiehuis op waddeneiland
Foto van vakantiehuis op waddeneiland

Vakantiehuis Waddeneilanden

Wilt u graag genieten van een vakantiehuis op de Waddeneilanden? Ontdek dan het prachtige Ameland. Het eiland Ameland heeft vier fraaie dorpen met ieder een eigen geschiedenis, cultuur, schitterende natuurlijk, maar vooral natuurlijk zee en strand. Heerlijk om eindeloos te gaan wandelen of de zon zien ondergaan tijdens een diner aan het strand.

Bij EilandVerhuur kunt u een vakantiewoning op de Waddeneilanden huren en zo optimaal genieten van Ameland. U kunt natuurlijk te voet of fietsend op pad gaan, maar lekker luieren bij uw vakantiewoning kan natuurlijk ook.

Vakantiehuis waddeneilanden

Wilt u graag meer ontdekken over ons aanbod van een vakantiehuis op de Waddeneilanden en over Ameland? Lees dan hieronder verder. Benieuwd naar onze vakantiewoningen? Klik dan op onderstaande knop.

Lekker ontspannen in een vakantiewoning op de Waddeneilanden

Op zoek naar een luxe vakantiewoning op de Waddeneilanden waar u lekker kunt ontspannen? U kunt dan overnachten in de luxe duinvilla Bosch. Deze mooie en moderne villa is voorzien van een zwembad, whirlpool en een sauna. In deze villa kunt u luxueus genieten van op Ameland. Naast de luxe duinvilla Bosch vindt u bij ons nog meer vakantiewoningen op Waddeneiland Ameland. Iedere vakantiewoning heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Door het ruime aanbod zit er altijd een geschikte villa voor u tussen.

Ons aanbod is te vinden in de vier verschillende dorpen die Ameland heeft. Dus in Nes, Ballum, Hollum en Buren. Welk dorp uw voorkeur ook heeft in ieder dorp vindt u een vakantiewoning om te overnachten en te ontspannen. De vakantiewoningen zijn met zorg geselecteerd en compleet ingericht. Hierdoor ervaart u een fijne sfeer in uw vakantiewoning op de Waddeneilanden. Het voelt een beetje als thuis, maar dan in combinatie met de pracht en rust dat Ameland te bieden heeft

Wat is er te doen op Ameland?

Naast de mooie fietspaden en wandelroutes heeft het eiland Ameland nog veel meer te bieden. In Hollum zijn bijvoorbeeld diverse horecagelegenheden waar u op een mooie zonnige dag, een nobeltje of een robbenslok kunt nuttigen. Houdt u liever van iets meer avontuur? Dan kunt u ook de vuurtoren in Ameland beklimmen die is gevestigd in Hollum. Dit is één van de bekendste plekken op Ameland en is daarom ook dagelijks geopend voor publiek. Met 236 treden en 55 meter hoogte kunt u genieten van een prachtig uitzicht.

Ook kunt u gaan zeehonden spotten door plaats te nemen op de robbenboot. Deze biedt namelijk de oplossing voor het spotten van zeehonden. Het hele jaar door en in het hoogseizoen dagelijks, kunt u een tocht richting de robbenbank maken. Deze robbenbank ligt tussen Ameland en Terschelling in en bij zowel laag- als hoogwater zijn er altijd robben te zien. De robbenboot maakt weinig tot geen geluid, waardoor deze dicht bij de boot dicht bij de dieren kan komen. Uiteraard wel op gepaste afstand, zodat de dieren er zelf geen last van hebben. Tot slot kunt biedt Ameland ook diverse evenementen aan voor een gezellig moment samen weg.

Vakantiehuis huren op Ameland bij EilandVerhuur

Genieten in een mooi vakantiehuis op de Waddeneilanden en dan op het mooie Ameland? Bij EilandVerhuur heeft u dus de keus uit allerlei verschillende vakantiehuizen verspreid over het hele eiland. Hierdoor kunt u genieten van een dorp waar uw voorkeur naar uit gaat. Natuurlijk kunt u ook een fiets huren om zo het eiland verder te gaan ontdekken.

Heeft u advies nodig of een antwoord op een vraag? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij adviseren en helpen u namelijk graag persoonlijk verder.

Vakantiehuis Waddeneilanden