Gastenboek Staetige Dames 1
Maart 2024
Tolles Haus mit hochwertiger Einrichtung und guten Betten. Zentral gelegen.
Hat uns sehr gut gefallen.
Januari 2024
Wij hebben 3 fantastische dagen gehad. Het appartement zit op loop afstand van Nes centrum. Een heel gezellig en levendig plaatsje. Genoeg te zien, te winkelen en lekker te eten.. De iets meer geoefende wandelaar loopt ook zo naar het strand!
Oktober 2023

Wir hatten mit 6 Personen in der Erdgeschosswohnung einen wundervollen Aufenthalt auf der Insel.
Wir sind mit Fahrrädern angereist.
Die Lage der Wohnung in Nes ist genial -
direkt im Zentrum so dass man am Abend schön noch mal ins Örtchen schlendern konnte.
Bäcker und Supermarkt um die Ecke - große Terrasse - Holzkohlegrill - abschließbaren Raum für alle 6 Fahrräder - komplette Küchenausstattung - für 6 Personen alle 8 Betten bezogen - und ein super Spätsommerwetter...
Wir hatten eine schöne Zeit - VIELEN DANK

Juni 2023

Super locatie!! Top, ruim appartement, dank voor de goede service. 

Maart 2023

Wat hebben we genoten! Prachtig onderkomen, schitterend weer, geweldig eiland, heerlijk gegeten. Lieve mensen, lekker gewinkeld, veel gewandeld en gefietst. Zeker tot een volgende keer.

Februari 2023

'T was fantastisch. Wat een heerlijk comfortabel huis. Zalig. Genoten. Gezellig.

December 2022

Weer een fijn weekend gehad in het mooie appartement.

September 2022

Voor het eerst in SD nr 1 na 4 keer in nr 2. De tuin is vooral met dit zonnige weer heerlijk. Toch gaat mijn voorkeur uit naar nr 2. Dat voelt als thuis. Vandaag een E-scooter gehuurd en met zn vieren een prachtige tocht gemaakt. Zeker een aanrader. Morgen gaan we weer naar huis, maar volgend jaar komen we vast weer!

September 2022

Voor het eerst in SD1 na 4x in nummer 2, de tuin is heerlijk met dit heerlijke weer. Toch gaat mijn voorkeur uit naar nmr 2, dat voelt als thuis. Vandaag een E-scooter gehuurd en met zijn 4en een prachtige tocht gemaakt, zeker een aanrader. 

Augustus 2022

AMELAND:
Alle dagen zon
Meer dan genoeg fietsen
Eindeloze vergezichten over zee
Lekker lange strandwandelingen
Avond na avond mooie zonsondergang
Nes, Hollum, Ballum en Buren
De Wadden beleven: Voelen, ruiken en proeven

April 2022

Als vaste eilandbezoekers kiezen we elk jaar een ander eiland en een andere locatie. Dit is de 2e keer dat we met ons gezin in de Staetige Dames verbleven en dat zegt iets over dit prachtige huis en de schitterende locatie. Wij hebben genoten van een heerlijke week Ameland en hopen nog vaker terug te komen. Hartelijk dank.

Maart 2022

Hieperdepiep, groot feest gehad met zijn vijfen in dit superhuis. Wat een genot dit huis! Echt een aanrader! Ik heb genoten van mijn vrienden en mijn verjaardag. En heerlijk gegeten bij Binnen!

Januari 2022

We zijn hier een paar dagen geweest, genoten. Van elkaar, nu kan het nog, van deze prachtige ruime "ambiance", om het maar even "staetig"te zeggen. We zijn dan ook nog allemaal dames, moeder, 4 dochters en een kleindochter. Mooie herinnering gemaakt hier. Hopen van harte nog eens over te kunnen doen!