Gastenboek Hestia
Mei 2024
Het is een heerlijk huis, van alle gemakken voorzien! We komen dan ook graag weer terug
Januari 2024
Heerlijk huis. Ideale ligging tussen strand en Nes. Smaakvol ingericht en zeer goede service. Aan alles was gedacht.
Januari 2024
Prachtig huis! Heel smaakvol ingericht. Het kadootje voor de hond bij aankomst werd ook zeer gewaardeerd door mijn vrienden. En de versierde kersboom door ons. En goede service dat er de volgende dag meteen iemand kwam omdat de wifi het niet deed. We vonden huis eigenlijk wat te duur toen we het boekten, maar achteraf gezien was het het wel waard. We komen graag weer terug.
November 2023
Vielen Dank, dass wir tolle 2 Wochen auf der Insel in diesem schönen Haus verbringen dürften,. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Über den herzlichen Empfang haben wir... und vor allem unser Hund sich sehr gefreut. 
Oktober 2023
Vielen Dank für die schone zeit, die wir hier in diesem tollen Haus verbringen durften. Wir haben es sehr genossen. Wir kommen bestimmt wieder!
Oktober 2023
Terug in Hestia. Nu in de 2.0 versie en toch voelde het vertrouwd! Het huis is heerlijk licht ingericht. Al onze kinderen zijn een paar dagen op bezoek gekomen. Veel herinneringen kwamen bij ze boven. Ineens was het strand en het bos veel dichterbij... We hebben genoten op de veranda en het terras van de donkerte en het gezwiep van het licht van de vuurtoren. 
September 2023
Ook wij hebben ontzettend genoten van dit fijne huis, van alle gemakken en luxe voorzien. En op een prachtige locatie!! Ook een compliment voor de schoonmaak, het was keurig. We komen graag weer. 
Mei 2023

Huis gezellig en praktisch ingericht. De vide vonden de kinderen (3 t/m 8 jr) een geweldige plek om te spelen, te lezen en tv te kijken. Buitenmeubilair zeer compleet, inclusief de jacuzzi. We dachten dat we schommel, trampoline, grasveldje etc zouden missen met de kinderen, maar we hebben het niet gemist, ze konden rondom het huis zich prima vermaken. We hebben een heerlijke familieweek gehad met elkaar in dit gezellige comfortabele huis.

Mei 2023

Wir können jeden das Haus empfehlen, es st einfach ein Traum und lässt keine Wünsche offen.

Mei 2023

We hebben met onze familie genoten van dit mooie huis. Zeer praktisch ingericht en vooral de vide was erg gewild bij de kinderen om te "chillen". Verrassend hoe compleet het is. De jacuzzi viel ook erg in de smaak! Bedankt voor de hartelijke ontvangst met de heerlijk fles wijn en de snoeperij. We hopen hier nog eens terug te kunnen komen. 

Februari 2023

We zijn nu voor het 8ste opeenvolgende jaar in februari op Ameland. Al die keren hebben we in comfortabele schone huizen gelogeerd maar dit huis komt voor ons als nr. 1 met stip uit de bus: de ligging: zowel op loopafstand van het strand als op loopafstand van het dorp. De uitrusting, de jacuzzi, daar hebben we iedere avond van genoten! Maar vooral de ruimtelijkheid van het huis: het rondje te lopen rondom de kern en de vide met de televisiehoek is prachtig. De aankleding en inrichting van het huis, precies zoals wij mooi en praktisch vinden!! Hartelijk dank dat we hier deze week mogen verblijven. Graag komen we hier weer terug. 

December 2022

Heerlijk huis in een mooie omgeving. Zeer ontspannen verblijf gehad.

Oktober 2022

Die perfekte Ausstattung und die Lage des Hauses. Wir waren aber insgesamt so zufrieden, dass wir für das nächste Jahr schon wieder gebucht haben.

Oktober 2022

Heerlijk huis, goed georganiseerd en veel potentie. Mooi centraal, alles op loopafstand. Ideaal met kinderen. Super fijn dat linnengoed e.d. Aanwezig is. Scheelt veel gedoe. Wij komen zeker weer een keer!

September 2022

We hebben een heerlijke week gehad in dit fijne huis op dit mooie eiland. Wat hebben we genoten van de zee, de natuur en van het comfortabele huis. We komen zeer graag nog een terug.

April 2022

Vielen Liebe dank an die Besitzer von Hestia. Wir hatten eine wundervolle Woche nachdem wit 20 Jahre in Ballum waren - gefelht uns Nes noch besser - und das Haus ist ein "Traum". 

April 2022

Bedankt voor deze mooie locatie. Wij hebben weer een fantastische familievakantie doorgebracht. Compliment voor het geslaagde ontwerp van villa Hestia 2.0! Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

April 2022

Vielen lieben dank an die Besitzer von Hestia. Wir haben eine wundervolle Woche nachedem wir 20 Jahr in Ballum waren - gefehlt uns Nes super noch besser - und das Haus ist ein Traum!

Maart 2022

Wat een geweldig fijne stek is dit! Zo genoten van alles wat dit huis en het eiland te bieden heeft. Een gouden plek met een stralende sterrenhemel erbij; wat wil je nog meer. Dank jullie wel dat wij ook hiervan hebben mogen genieten. En ook een groot compliment voor de schoonmaakploeg. Het is een hele klus om alles netjes te houden; zeer gewaardeerd!

Februari 2022

We hebben de week genoten. Zon, storm, slagroom en "oude jenever". Hestia is een heel mooi huis. Het fijnste in 10 jaar vakantie op Ameland. Hopelijk tot ziens.

Februari 2022

We hebben heel erg genoten van een midweek in dit mooie huis. Vooral de jacuzzi was voor de kinderen het hoogtepunt. De locatie is prima, dicht bij het strand en bij het centrum van Nes. We zullen er met veel plezier op terugkijken.

Februari 2022

Ondanks de stormen hebben wij met onze kinderen en kleinzoon een héérlijk weekend gehad. Wat een fantastisch huis is dit! Hier hebben we de verjaardag van onze dochter mogen vieren én hun verloving! Het was een bijzonder weekend. Bedankt en wie weet tot ziens!

Januari 2022

Fantastisch! Na 20 jaar weer "meet&greet" met Hestia, nu 2.0 versie! Ik was verliefd op het "oude Hestia". Mijn ouders zijn 36 jaar lang trouw gebleven aan Hestia, een prachtige tijd. Nu met vrouw en kids en kleinkids een weekend in Hestia geweest. Prachtig huis geworden, en heel goed de uitstraling behouden. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug.