Gastenboek Hestia
Mei 2023

Huis gezellig en praktisch ingericht. De vide vonden de kinderen (3 t/m 8 jr) een geweldige plek om te spelen, te lezen en tv te kijken. Buitenmeubilair zeer compleet, inclusief de jacuzzi. We dachten dat we schommel, trampoline, grasveldje etc zouden missen met de kinderen, maar we hebben het niet gemist, ze konden rondom het huis zich prima vermaken. We hebben een heerlijke familieweek gehad met elkaar in dit gezellige comfortabele huis.

Mei 2023

Wir können jeden das Haus empfehlen, es st einfach ein Traum und lässt keine Wünsche offen.

December 2022

Heerlijk huis in een mooie omgeving. Zeer ontspannen verblijf gehad.

Oktober 2022

Die perfekte Ausstattung und die Lage des Hauses. Wir waren aber insgesamt so zufrieden, dass wir für das nächste Jahr schon wieder gebucht haben.

Oktober 2022

Heerlijk huis, goed georganiseerd en veel potentie. Mooi centraal, alles op loopafstand. Ideaal met kinderen. Super fijn dat linnengoed e.d. Aanwezig is. Scheelt veel gedoe. Wij komen zeker weer een keer!

September 2022

We hebben een heerlijke week gehad in dit fijne huis op dit mooie eiland. Wat hebben we genoten van de zee, de natuur en van het comfortabele huis. We komen zeer graag nog een terug.

April 2022

Vielen Liebe dank an die Besitzer von Hestia. Wir hatten eine wundervolle Woche nachdem wit 20 Jahre in Ballum waren - gefelht uns Nes noch besser - und das Haus ist ein "Traum". 

April 2022

Bedankt voor deze mooie locatie. Wij hebben weer een fantastische familievakantie doorgebracht. Compliment voor het geslaagde ontwerp van villa Hestia 2.0! Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

April 2022

Vielen lieben dank an die Besitzer von Hestia. Wir haben eine wundervolle Woche nachedem wir 20 Jahr in Ballum waren - gefehlt uns Nes super noch besser - und das Haus ist ein Traum!

Maart 2022

Wat een geweldig fijne stek is dit! Zo genoten van alles wat dit huis en het eiland te bieden heeft. Een gouden plek met een stralende sterrenhemel erbij; wat wil je nog meer. Dank jullie wel dat wij ook hiervan hebben mogen genieten. En ook een groot compliment voor de schoonmaakploeg. Het is een hele klus om alles netjes te houden; zeer gewaardeerd!

Februari 2022

We hebben de week genoten. Zon, storm, slagroom en "oude jenever". Hestia is een heel mooi huis. Het fijnste in 10 jaar vakantie op Ameland. Hopelijk tot ziens.

Februari 2022

We hebben heel erg genoten van een midweek in dit mooie huis. Vooral de jacuzzi was voor de kinderen het hoogtepunt. De locatie is prima, dicht bij het strand en bij het centrum van Nes. We zullen er met veel plezier op terugkijken.

Februari 2022

Ondanks de stormen hebben wij met onze kinderen en kleinzoon een héérlijk weekend gehad. Wat een fantastisch huis is dit! Hier hebben we de verjaardag van onze dochter mogen vieren én hun verloving! Het was een bijzonder weekend. Bedankt en wie weet tot ziens!

Januari 2022

Fantastisch! Na 20 jaar weer "meet&greet" met Hestia, nu 2.0 versie! Ik was verliefd op het "oude Hestia". Mijn ouders zijn 36 jaar lang trouw gebleven aan Hestia, een prachtige tijd. Nu met vrouw en kids en kleinkids een weekend in Hestia geweest. Prachtig huis geworden, en heel goed de uitstraling behouden. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug.

December 2021

We hebben genoten van 3 heerlijke weken in Hestia 2.0. Een prachtig huis met alle luxe en gemakken. Na kilomters lange wandelingen was het echt thuiskomen. Schoenen uit, natte kleren uit en in droge kleding opwarmen en bijkomen. De locatie is prachtig. Middenin de duinen en dicht bij het strand en het bos. We hebben bijna dagelijks warme chocolaemelk met slagroom gedronken bij "Sjoerd". Hopelijk tot ziens!

Oktober 2021

Wir hatten eine sehr wunderschöne Zeit. Alles war perfekt!

Oktober 2021

Geweldig mooi weer gehad en wat een heerlijk huis! Genoten!

September 2021

Zwei woche sind verflogen und wir kännten hir mal auch mol länger bleibe. Haben uns sehr wohl gefühlt  die zeit genossen und freihe uns schon auf ein Wiedersehen in diesem wünderschöne haus.

September 2021

Wat is Hestia 2.0 mooi geworden, er ontbreekt niets. Prachtig huis op het mooiste plekje van Ameland. Ik heb zelf vanaf mijn kinderjaren tot ongeveer mijn 45e levensjaar vele jaren van het oude Hestia genoten. Nu opnieuw weer naar deze omgeving, maar dan in Hestia 2.0! Wat een enorm verschil. Toch denk ik met enige weemoed ook weer terug op de vele mooie jaren in het oude Hestia. Nu met de hele familie hier geweest. We hebben genoten!

Augustus 2021

Op 27-8 zijn wij getrouwd op Ameland! Dit huis is onze thuishaven geweest in deze bijzondere week. Onze eerste trouwfoto's zijn hier genomen en op het schelpenpad voor het huis zagen we elkaar voor het eerst in trouwkleding. Wij gaan Hestia om deze reden nooit vergeten! We hebben genoten van de luxe die het huis ons gaf, maar ook hoe schoon het huis was bij aankomst, super! Bedankt, hopelijk tot weerziens!

Juni 2021

Wat hebben wij genoten van dit geweldige huis en van de prachtige omgeving. Erg compleet en veel geluk gehad met het weer. De reeën en roofvogels om naar te kijken... Fantastisch. Hopelijk tot een volgende keer!