Urlaub auf Ameland buchen?

Vakantie Ameland

Op vakantie naar Ameland? EilandVerhuur biedt een ruim aanbod van appartementen, huizen, villa's en andere vakantiewoningen op Ameland. Bij ons kunt u alle vakantiehuizen direct online boeken!

Luxe appartementen in het centrum van Nes

Bent u op zoek naar een leuk appartement in Nes? Dan kunt u overnachten in één van de appartementen van de Staetige Dames. Deze vakantie appartementen, gesitueerd in een statig pand aan de hoofdstraat van Nes, zijn maar 10 minuutjes fietsen naar het strand. De appartementen zijn beschikbaar voor 4, 6 en  8 personen (en eventueel een baby).

Waarom Ameland?

Op waddeneiland Ameland is van alles te beleven. Ga uitwaaien aan het strand, kijken hoe ze de paardenreddingsboot lanceren of een hapje eten in één van de vele restaurants of strandpaviljoens. Er worden verder het hele jaar door evenementen georganiseerd. Meer informatie over Ameland vindt u hier.

Ruim aanbod aan vakantiehuizen: advies nodig?

Op eilandverhuur.nl vindt u een ruim aanbod aan mooie vakantiewoningen in de dorpen Nes, Ballum, Hollum en Buren. Voor tips en/of advies kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u graag.