KOM MEE RENNEN TIJDENS DIT AVONTUUR OP AMELAND

Ameland Adventurerun is het avontuurlijke loopevenement tussen Wad en Noordzee tijdens de Advent in december met afstanden van 5, 10 en 21 kilometer en 1 of 2 kilometer voor kinderen. Trotseer de winterse elementen en ervaar de ongerepte natuur van dit unieke Waddeneiland.

Kijk voor meer informatie op adventurerun.nl

EILANDVERHUUR KIDSRUN 2023

EilandVerhuur is dit jaar de trotse sponsor van de Kidsrun op zaterdag 16 december 2023!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Doe mee en ontvang een gratis Adventure run T-shirt! Kies voor de run van 1 of 2 km door de straten van Nes. Aangemoedigd door vaders, moeders, familie en vrienden! Na een gezamenlijke warming-up, het startschot en er dan vol tegenaan. De hele afstand in een keer of met af en toe even wandelen. En dan als een winnaar over de finish, trots en natuurlijk beloond met een mooi aandenken en wat lekkers.

Wees op tijd met aanmelden. Kijk voor meer informatie op adventurerun.nl

Ontdek het eiland Ameland en support de deelnemers

Hoe leuk! Kom je broer, zus, vriend, vriendin of gewoon iedereen aanmoedigen tijdens dit sportevenement en geniet ondertussen het hele weekend van Ameland.

Wie aan Ameland denkt, denkt aan strand. Strandmogelijkheden zijn er dan ook volop op het eiland. Ameland meet maar liefst 30 kilometer aan strand. Genoeg ruimte dus om vliegeren, schelpen zoeken en een lekkere wandeling te maken. Natuurlijk biedt Ameland veel meer dan zon, zee en strand. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden, gezellige pitoreske dorpjes met idem winkels en leuke terrasjes. Vergeet ook zeker niet de vuurtoren te beklimmen. Kortom, genoeg te doen tijdens jouw verblijf in een van onze vakantiehuizen op Ameland. 

 

Hieronder de beschikbare huizen tijdens de Adventureun 2023.