Gastenboek Welmoed
April 2024
We hadden een heerlijke driedaagse met 3 generaties in het mooie Ameland.
Fijne ontvangst in het huis, ook voor onze viervoeter.
Het weer was minder zonnig dan gehoopt maar het fantastische huis heeft veel goed gemaakt. We hebben hier heerlijke uurtjes binnen doorgebracht, spelletjes spelend in het mooie huis Welmoed.
Alles tip top in orde, hopelijk dragen alle toekomstige huurders er ook zorg voor om het zo te houden.
Februari 2024
Super de luxe woning van alle gemakken voorzien op loopafstand van het strand. Alles wat nodig is om even te onthaasten. Een heerlijk verblijf gehad!
December 2023
Wat een heerlijke plek om te verblijven, heerlijk dineren en spelletjes op de grote eettafel knus bij de haard (met netflix). Mooie slaapkamers met badkamers, ook de locatie is super. Elke ochtend met de hond het strand op. Genoten van de luxe van dit huis, we hopen dat iedereen dat ook ervaart. 
December 2023
We hebben een prachtige week gehad in het mooie Welmoed. Schitterend huis, speels en met stijl ingericht. We zijn de week met een noorderstorm begonnen wat wel even spannend was maar ons verblijf in winterse sferen afgesloten. Het kon niet beter, geweldig!! We komen graag weer.
Oktober 2023

Wat een prachtig huis!

September 2023
Hartstikke bedankt dat we met z'n allen in dit mooie huis mochten logeren! We hebben het enorm naar ons zin gehad! 
Augustus 2023
Wat een fantastisch huis is Welmoed! We hebben er heel erg van genoten en wilden er eigenlijk niet meer uit. Genoten van alle wilde dieren die kwamen genieten van de tuin, van konijnen, allerlei mooie vogels tot een hertje die lag te rusten onder de boom. We komen graag volgend jaar weer terug.
Juli 2023
Een - misschien wel het - eerste weekend in de "Welmoed". Overal binnen is er zicht op buiten, en wat is er nou mooier!? We hebben heerlijk geslapen, gewandeld, gefietst, gegeten...