Gastenboek Stormvogel

September 2021

"Heel fijn huis, lekkere tuin en alle gemakken in het huis aanwezig! We hebben genoten van een mooie week op het eiland."

Gastenboek Stormvogel

Juli 2021

"Voor het eerst op Ameland vakantie gevierd, wat een heerlijk rustig eiland! Strand, zee, wind en vooral rust! De jongens hebben lekker gespeeld in de tuin, en hebben hun ogen uitgekeken naar ale parachutisten boven ons. Vakantiehuis 'Stormvogel` is heel comfortabel, van alle gemakken voorzien. Veel dank, ook voor de lekkere verrassing bij aankomst!"

Gastenboek Stormvogel

Juni 2021

"Wij komen met onze hond Joey al 4 jaar naar Ameland. Elke keer komen we weer iets nieuws en moois tegen op Ameland. Dit jaar is ons onderkomen huis 'Stormvogel'. We voelden ons erg thuis. Bedankt dat we uw gasten mochten zijn."

Gastenboek Stormvogel

Mei 2021

"We hebben een mooie week met veel zon gehad. Dit huisje was heerlijk, iedereen heeft lekker geslapen en er is veel gebadderd! Ook het paardrijden was erg leuk."

Gastenboek Stormvogel

Februari 2021

"Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie huisje! Het voelt heel warm aan en gastvrij die verrassing op tafel bij aankomst! We will be back!"

Gastenboek Stormvogel

November 2016

"We hebben een mooie week met veel zon gehad. Dit huisje was heerlijk, iedereen heeft lekker geslapen en er is veel gebadderd! Ook het paardrijden was erg leuk."a"Wij hebben een fijne week gehad in dit vakantiehuis. Het ontbrak aan niks! Het voelde niet aan als een standaard vakantiehuis. We voelden ons er meteen thuis. Een aanrader!"

Gastenboek Stormvogel

Mei/juni 2016

"De hebben ontzettend genoten in en om de Stormvogel. De tuin met windschermen was een uitkomst! Wat een heerlijke plek en wat een compleet huis. Links in de bomen zat een groot nest waar we 2 jongen met hun moeder konden zien. Ook hadden we een prachtige ree in de tuin staan. De honden hebben het ook heerlijk gehad, elke dag ergens wandelen, door het bos, duinen of strand en daarna bijkomen in de tuin. We komen zeker terug!"

Gastenboek Stormvogel

Mei 2016

"We hebben een mooie gezellige week gehad in "Stormvogel". Het huisje was super voorzien van alles. Dank jullie wel voor de gastvrijheid."

 

Gastenboek Stormvogel

Mei 2016

"Bedankt voor de uitstekende service en communicatie. Het huisje was voor ons ideaal. Mooie ruimtes en wat hebben wij genoten van de enorme tuin met windschermen, het was van alle gemakken voorzien. Nogmaals bedankt voor de service en het heerlijke huisje!"

Gastenboek Stormvogel
Januari 2023

Obwohl diesmal viel Regen war es in diesem Wunderschönen Haus sehr entspannend. Zum Glück kommen wir schon im Juni wieder in dies Haus zuruck.

December 2022

Een heerlijke week in Stormvogel! Wat een heerlijk huisje. Alles werkt en goede bank en bedden. Badkamer met fijne ruime douche. Kortom gewoon goed. Het was een fijne week en het vuurwerk boven Ballum was geweldig om te zien, beter als in Buren. Daarom hartelijk dank voor deze fijne week!

April 2022

Wow, wat een mooi, verzorgd en compleet huis is dit! We hebben enorm genoten. We hopen nog eens terug te komen.

April 2022

Das Haus war sehr schön, außen und immer war alles sauber und gepflegt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das große für 6 Personen war auch Optimal. Es hat am nichts gefehlt. Wir kommen gerne wieder.

September 2021

Heel fijn huis, lekkere tuin en alle gemakken in het huis aanwezig! We hebben genoten van een mooie week op het eiland.

Juli 2021

Voor het eerst op Ameland vakantie gevierd, wat een heerlijk rustig eiland! Strand, zee, wind en vooral rust! De jongens hebben lekker gespeeld in de tuin, en hebben hun ogen uitgekeken naar ale parachutisten boven ons. Vakantiehuis 'Stormvogel` is heel comfortabel, van alle gemakken voorzien. Veel dank, ook voor de lekkere verrassing bij aankomst!

Juni 2021

"We hebben een heerlijke week in deze mooie bungalow gehad. Ons hondje heeft ook genoten van de grote tuin. Veel gedaan op dit mooie eiland: paardrijden op het strand, fietsen, zeehonden kijken met de MS Zeehond, en de gezellige dorpjes."

Juni 2021

Wij komen met onze hond Joey al 4 jaar naar Ameland. Elke keer komen we weer iets nieuws en moois tegen op Ameland. Dit jaar is ons onderkomen huis 'Stormvogel'. We voelden ons erg thuis. Bedankt dat we uw gasten mochten zijn.

Mei 2021

We hebben een mooie week met veel zon gehad. Dit huisje was heerlijk, iedereen heeft lekker geslapen en er is veel gebadderd! Ook het paardrijden was erg leuk.

Februari 2021

Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie huisje! Het voelt heel warm aan en gastvrij die verrassing op tafel bij aankomst! We will be back!