Gastenboek Staetige Dames 2
April 2023

Wat een heerlijk ruim en schoon appartement! Alles lekker dichtbij! We hebben genoten!

April 2023

Super fijn Appartement in hartje centrum Nes! Zeer ruim veel licht inval. Echt top locatie en super netjes! Ruimte voor de auto en zeer geschikt voor minder validen.

Februari 2023

Mooi huis in het centrum van Nes, lekker gewandeld, door het bos en over het strand , horeca bezocht, fietsen gehuurd om het hele eiland over te fietsen. Aanrader!

December 2022

Driemaal scheepsrecht! En weer was het gezellig vooral met de kerstboom erbij. Volgend jaar weer!

Augustus 2022

Alweer voor de 4e keer in het appartement. Het voelt bijna als "ons" appartement. Nu zijn we met zn tweeen en genieten van van het mooie weer en van elkaar. Staetige Dames tot de volgende keer. We verhuizen ook nog een weekje naar beneden, dus zijn nog niet weg.

Maart 2022

Wat een heerlijke plek, schoon en met veel ruimte. We hebben genoten!

Maart 2022

Wat hebben we genoten op Ameland! De zon scheen, heerlijk gewandeld en op de terrassjes gezeten. Wat hebben we ook genoten van dit prachtige appartement, we komen zeker terug!

December 2021

Voor de 3e keer in dit prachtige  appartement. Jammer dat alles gesloten is door de corona lockdown, maar volgend jaar weer een herkansing! Het weer is geweldig!

December 2021

Voor de tweede keer en nog steeds fijn! 

Juni 2021

Wat een prachtige locatie! We hebben met z'n tweetjes genoten van de ruimte en het comfort! Het weer zat natuurlijk mee en de lockdown is bijna voorbij. Ameland kennen we goed in november. Nu ervan genoten in de zomer! Het is een prachtig eiland in dit jaargetijde.

Juni 2021

Heerlijke zandverstuiving! Alles was prima in orde. Lekkere bedden, keuken was erg goed te gebruiken en prachtige locatie.

Mei 2021

Heerlijk uitgewaaid! Ruim, licht appartement met alle nodige comfort! Mooie herinneringen gemaakt

April 2021

Wij hebben genoten van het ruime appartement op een top locatie!

Maart 2021

Normaal het gebruikelijke MTB weekend. Nu gewoon een gezellig maar wel actief weekend op de tandem. We merkten qua geluid wel dat het momenteel overal veel stiller is. Jammer voor de gezelligheid maar voor de nachtrust beter! Het huisje bevalt nog altijd super. Op naar volgend jaar..

Januari 2021

Wij hebben heerlijke dagen gehad op ons geliefde eiland Ameland! Het appartement is super en lekker ruim! We hadden prachtig weer en veel gewandeld. We hebben zelf een caravan op Duinoord maar de camping is dicht maar we wilden mijn b-day toch vieren en dit was perfect.