Gastenboek Repos
April 2024
Es war ein wunderbarer Urlaub im Ferienhus Repos, auf Ameland. Die Lage ist einfach toll, das Haus sehr sauber und großzügig. Wir können es absolut empfehlen.
Januari 2024
Prima verzorgd huis, mooie centrale plek. Schoon en netjes. Dankjewel Ameland
November 2023
Wat is Repos toch een heerlijk vakantiehuis. Alles is er aanwezig: van dunschiller tot weegschaal. Je voelt je direct welkom als je dit huis binnenkomt en het is er schoon.
De ligging is natuurlijk ook perfect zo aan de badweg en met uitzicht op de duinen met konijntjes en het fazantenpaartje. Lekker centraal op het eiland is ook prettig; alles onder fietsbereik. Wij hebben weer een fijne november-vakantie gehad
Augustus 2023

De bedden slapen goed. Je hebt meer dan genoeg ruimte zowel buiten als binnen. En alles wat je nodig hebt is er gewoon. Het huis is van alle gemakken voorzien. De omgeving is mooi, lekker dicht bij het strand en het dorp. Zeker een aanrader en heerlijk schoon wat heel fijn is, dat is helaas niet altijd zo. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. 

Juli 2023
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien. En heerlijk schoon wat heel fijn is. Fijne omgeving en heerlijk dicht bij het strand. Zeker een aanrader.
 
Juli 2023
Optimal die Lage zum Strand ????, und auch das Centrum von Nes zu Fuß in 20 Minuten oder mit dem Fahrrad in 10 Minuten erreichbar. Ein schönes Haus, gutes Wetter, was will man mehr. Wir kommen gerne wieder!
Mei 2023

Weer een heerlijke week mogen genieten van de mooie huisje met een prachtige omgeving. We hebben lekker gefietst, gewandeld en gewoon genoten.

Mei 2023

Voor de derde keer op rij hebben we genoten van een heerlijke week in huis Repos. Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Graag tot een volgend keer. 

April 2023

Prachtig huisje. Zeer compleet inventaris ook is er een wasmachine aanwezig. Veel verschillende terrassen rondom het huis en ruime parkeerplek
Wat een prachtige plek, echt genoten en we komen zeker weer

November 2022

Wij vinden Repos een heerlijk huis en voelen ons er heel prettig. Het is ook leuk om al die mensen langs te zien fietsen en wandelen. Het is een prachtige en gezellige plek. We hebben gefietst en gewandeld. Helaas geen gebruik van het terras gemaakt.
Brrrrrr wat was het een paar dagen koud, zeg. Nes is een fijne plek om tijdens de Kunstmaand te zijn. Lekker centraal op het eiland en heel gezellig!

September 2022

We genieten van het comfortabele huis en het gastvrije eiland. Het is ongeveer 28 jaar geleden dat we op Ameland zijn geweest. Het is een fijn weerzien. 

September 2022

We geniten van het comfortabele huis en het gastvrije eiland. Het is ongeveer 28 jaar geleden dat we op Ameland zijn geweest. Het is een fijn weerzien. 

Juli 2022

Wir haben sehr genossen in diesem top ausgerusteten Haus. Die Lage ist ideal um mit dem Fahrrad uberall hin zu kommen, auch unser Hund konnte sich am Strand austoben. Überhaupt war der Strand mit den dünen einzigartig.

Juni 2022

Het was heerlijk! We waren hier in februari ook al: andere temperatuur maar wel veel wind en droog! Nu weer veel wind en regen, maar desondanks toch genoten. We komen zeker terug.

Mei 2022

Wij hebben een heerlijke week op ons mooie eiland gehad. Vol zon, fietsen, wandelen met onze honden en gezellig een drankje doen op het terras. In mei komen wij elk jaar een week naar Ameland met onze familie. Dit jaar zaten wij gezellig naast elkaar. Repos is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een wasmachine en droger aanwezig. Aan de voorkant wandel je zo het bos in en ook het strand is zo dichtbij dat je de zee kan ruiken. In de achtertuin kom je heerlijk tot rust in de duinen. Wij hebben genoten, tot volgend jaar!

April 2022

We hebben weer volop van alle Amelandse geneugten genoten. Het huis was ook weer een prima gelegenheid om lekker tot rust te komen.

Maart 2022

Heerlijk weekje gehad in dit fijne huisje. Het weer heeft ook bijzonder goed meegewerkt, we hebben genoten!

Maart 2022

Heerlijk om weer terug te zijn in Repos. Zalig plekje om te genieten van strand en Nes. We komen graag snel weer terug! P.s. De vuurtoren beklommen, erg gaaf! En Oerdblinkert zonder mist bezocht. Het was super rustig op het eiland, heerlijke relaxte eiland ervaring!

Februari 2022

Wat heerlijk om hier een paar dagen "uit te waaien". (letterlijk windkracht 5!) Een perfecte locatie: Vanuit het keukenraam, de duinen. Vanuit woonkamerraam, bos. Vanuit het achterraam, een wilde tuin met regelmatig bezoek van konijntjes en fazanten. Wij vonden het huisje geweldig!