Gastenboek Platte Duun
Juni 2021
Wat hebben wij onvoorstelbaar geboft van het schitterende weer 14 dagen achterelkaar. Elke dag konden we buiten ontbijten, lunchen en 's avonds warm eten. Doordat ik minder kon dan ik zou willen, heb ik elke dag heerlijk in de zon en onder de zonwering kunnen lezen. Mijn man fietste met zijn 73 en half jaar van onze bungalow elke dag naar Hollum en terug. We hebben ook samen gefietst, maar het grootste gedeelte van onze vakantie hebben we genoten van ons uitzicht, van alle vogelgeluiden, fazanten met jonkies, konijntjes en de bloemetjes in het gras. Dag prachtig huis, dag lief duintuin, dag lieve mensen van het Eilandverhuur team, tot volgend jaar.
Mei 2021
Wat hebben wij genoten van deze heerlijke en bijzondere plek. De rust en de ruimte om dit huis, de uiltjes in de boom, hertjes, konijntjes, fazanten echt fantastisch! Al jaren komen wij op dit heerlijke eiland. Deze keer omdat wij ons 3 jarig huwelijke mochten vieren met onze kinderen., schoonkinderen, ouders vrienden (de getuigen van 30 jaar geleden) en het was zo speciaal. Dit huis, deze plek heeft ervoor gezorgd dat wij allemaal mochten genieten en weer een onvergetelijke herinnering kunnen meenemen in ons hart. We komen graag weer terug.
Mei 2021
Weer een heerlijke week in dit mooie huis. Heerlijk zonnig weer en volop wild life:  jonge konijntjes voor het huis, een fazant met vier jonkies in de tuin, een ekster die het aan de stok had met een ransuil en dan tot slot nog het hertje dat doodleuk rond het huis kwam scharrelen. Een echte beestenboel dus. We komen zeker weer!
April 2021
Wat een prachtig huis, mooi ligging en heerlijke tuin! Prachtig weer ook nog! Dank!
Maart 2021
Het was een heerlijke period in dit fijne huis. We komen in mei heel graag terug. Zo veel rust, ruimte. licht en comfort!
Februari 2021
We hebben ondanks alle maatregelen een fantastische week gehad. Super mooi knus huidje op een perfecte locatie. Elke dag een mooie wandeling over het strand en daarna lekker voor de openhaard opwarmen. Wij hebben genoten, bedankt!
Januari 2021
Wij hebben een heerlijke week hier op Ameland gehad. Nog niet eerder mee gemaakt dat het zo rustig was.. heerlijk...! Het strand voor je alleen. Dit is een heerlijk rustig huis, schoon en van alle gemakken voorzien. Tot de volgende keer!
November 2020
Het was GENIETEN. Zowel van dit geweldige eiland als dit heerlijke tijdelijke thuis.
Oktober 2020
Wat hebben we heerlijk genoten van een weekje Ameland in onze herfstvakantie. Mooie omgeving die uitnodigt tot wandelingen in de duinen en op het strand. Ook het huis is prima en heeft een geweldige ligging.
Oktober 2020
We zijn weer een week geweest. Het was wederom geweldig!
September 2020
We kwamen tot de conclusie dat we enorme bofkonten zijn. 1 dag regen (heel nuttig om het dorp te verrijken) en verder alleen maar schitterend september weer. Het was voor ons de 8ste keer dat we ieder jaar opnieuw kozen voor Platte Duun. Het voelt ons tweede thuis waar we hoop ik nog heel veel jaren  van mogen genieten. Vandaag vertrekken we, om in juni 2021 terug te komen! Ik kijk er nu al naar uit. Dag huis, dag tuin, dag prachtig uitzicht, tot volgend jaar!
Juni 2020
Wat hebben wij onvoorstelbaar geboft van het schitterende weer 14 dagen achterelkaar. Elke dag konden we buiten ontbijten, lunchen en s'avonds warm eten. Het grootste gedeelte van onze vakantie hebben we genoten van ons uitzicht, van alle vogelgeluiden, fazanten met jonkies, konijntjes en de bloemetjes in het gras. Dag prachtig huis, dag lief duintuin, dag lieve mensen van het EilandVerhuur team, tot volgend jaar!
Maart 2020
We hebben genoten van dit fijne huis, de ligging is prachtig! Bedankt!
Februari 2020
We hebben genoten van dit fijne huis. De ligging is Prachtig! Bedankt! We komen zeker terug.
Februari 2020

Prima huisje, fijne ligging en lekker dicht bij het strand. Als club meiden hebben we hier een gezellig weekend gehad. Bedankt!