Gastenboek Melle
Novermber 2023

Huis Melle ligt geweldig, mooie tuin, dichtbij het duinengebied en dicht bij het honden los laat gebied. Het huis is zeer geschikt voor 8 personen. De boxspringbedden liggen geweldig!
Ruime woonkamer met een mooie eetkamer tafel.
Lekkere keuken om lekker te koken en samen wijn te drinken!
Vanuit het huis Melle, kunt u geweldig wandelen, richting het duinengebied en naar het strand!
Ook een wandeling naar de strandtent in Ballum is geweldig, de Glühwein is hier heerlijk! Ook buiten het seizoen (november) kun je hier lekker vertoeven.
Eilandverhuur bedankt voor de service!

September 2023

Wir waren jetzt im Melle sowohl als Ehepaar mit einer Ridgeback-Hündin als auch im letzten Jahr mit dieser Hündin und unseren Freunden. Das Haus gibt auch bei zwei Familien sehr viel privaten Raum und hat trotzdem die Möglichkeit, gemeinsam zu kochen und fröhlich zu sein. Wir kommen wieder - spätestens nächsten September.

Mei 2023

Prachtig en keurig ingericht/verzorgd huis. Van alle gemakken voorzien.
Keurig schoon aangetroffen.

April 2023

Das Haus war ein Traum und von der Lage perfekt. Wir hatten eine tolle Zeit und können das Haus uneingeschränkt weiterempfehlen.

November 2022

Heerlijk vakantie. Voelden ons verwend. Wat een luxe huis!
Prachtige materialen gebruikt. Heel mooie indeling koelkast

November 2022

Een fijne tijd gehad in een heerlijk huis. Wat een luxe! Compliment voor de prettige bejegening van EilandVerhuur!!

November 2022

Heerlijk vakantie. Voelden ons verwend. Wat een luxe huis! Prachtige materialen gebruikt

Augustus 2022

Melle, wat ben je fijn! Een veraderming om aan te komen in een schoon, ruim & licht vakantiehuis met alle gemakken. Een kalm scandinavische sfeer met mooie strand kleuren. Genoten, een week is eigenlijk te kort!

Mei 2022

We hebben het heel gezellig gehad in het huisje. We hebben lekker geslapen op de bedden en we hebben erg genoten van de zon. We zijn heel vaak op Ameland geweest, maar niet in zo'n mooi huis. We hebben heerlijk kunnen bijkomen in het huisje door alle luxe. Het huis is ook lekker dichtbij het strand en bos. Je kan ook heerlijk wandelen in het natuurgebied. Het huis heeft ook een mooie grote tuin, voor gezinnen met honden is dat ideaal. 

November 2021

We hebben enorm genoten. Heerlijk huisje en lekker dicht bij het strand.

Oktober 2021

Heerlijk huisje! Genoten! Lekker dicht bij strand en mooie omgeving. Ameland is prachtig! Komen zeker terug.

Oktober 2021
We hebben een heerlijke week gehad in dit fantastische huis! Wat een luxe! Lekker uitgewaaid bij de zee, een echte aanrader!
Juli 2021
Voor de tweede keer in dit heerlijke huis mogen verblijven. Het was een bijzondere week: waarin onze oom en tante trouwden op het strand. Verder hebben we het erg getroffen met het weer en zijn we nog naar het zwembad geweest. Daarna heerlijk opgewarmd in de sauna. Wat een fantastisch huis is dit! Hopelijk komen we hier nog vaker terug.
Juni 2022

Wat hebben we hier een heerlijk verblijf gehad afgelopen week! Een mooi ruim en gezellig huis voor iedereen en we hebben het allemaal naar ons zin gehad. Ameland goed kunnen verkennen, leuke uitstapjes gemaakt. De ontvangst werd ook erg gewaardeerd... de fles wijn en de snoepjes op tafel, heel attent! Kortom, een superfijne vakantieweek gehad!

Mei 2021

Melle wat ben je een heerlijk huis. Je luxe en sfeer hebben ons verblijf erg aangenaam gemaakt. Ameland is een eiland om lekker uit te waaien en de dagelijksheid te vergeten. Uit eten bij Nobel in Ballum en cafe/restaurant De Welvaart in Hollum zijn aanraders. We hebben genoten!

Mei 2021

Eine Woche ist definitiv zur kurz für diese tolle Insel und dieses tolle Haus. Für uns alle war diese Woche ERHOLUNG pur! Wir können es kaum erwarten, auf diese tolle Insel und dieses tolle Haus zurückzukommen.

April 2021
Melle! Daar zijn we weer! Voor de derde keer. Opnieuw heerlijk genoten op Ameland, wat een fantastisch ruim huis! Binnen zitten dat hebben we niet veel gedaan, het was fantastisch fiets en wandel weer. Heerlijk hier op het terras gezeten.
April 2021

Wat een top week hebben wij gehad! Prachtig weer en een schitterend eiland. Tel daar een heerlijk huis bij op en je hebt een droomvakantie. Ook onze hondjes hebben hier genoten, wat fijn dat ze hier welkom waren!