Gastenboek Friese Antillen 4+ persoons huisje (5)
Januari 2024
Geweldig compleet huis. Alles is er. Op loop afstand van t strand waar onze hond heerlijk los kon lopen.
Juni 2023
Het huisje is klein/knus en zeer doordacht. Er is goed nagedacht over hoe je een kleine ruimte goed indeelt terwijl je toch een een ruim aanbod hebt van zitten, eten en koken. Het uitzicht is het grootste plus-punt. Fantastisch uitzicht op de weide, duinen en zonsondergang!! Je loopt door een binnenplaatsje naar de voordeur. Je hebt echter geen geluid overlast of iets dergelijks.
Mei 2023
Fijn huisje waar alles aanwezig in is. Mooi uitzicht naar de weilanden. Een heerlijk verblijf op Ameland.
Maart 2023
Wij zijn met een groep van 8 bij de Friese Antillen geweest, wij vonden het super omdat we 2 huisjes hadden en dat de huisjes bij elkaar staan in een soort hofje. Heel gezellig. Alles was net nieuw en zag er mooi en gezellig uit. Het was allemaal heerlijk schoon! Ook de locatie is fijn, dicht bij alle faciliteiten zoals de duinen en het strand, supermarkt, restaurants, cafés, winkeltjes en alles op loopafstand. We hebben genoten. Komen zeker weer!
Januari 2023
Das Ferienhaus hat uns sehr gut gefallen, Gemütlich eingerichtet, liebevoll dekoriert, toll renoviert im Erdgeschoss, eine super ausgestattete Küche, schönes Geschirr, schöne Farben, schöne Kerzen und Lichter in den Regalen, da konnte man es sich wunderbar gemütlich machen!
Oktober 2022
Gemütliches Ferienhaus mit schönem Innenhof und zusätzlicher Terrasse.