Gastenboek Friese Antillen 2 persoons huisje (7)
Maart 2023

Sehr nett eingerichtete Ferienwohnung mit allem was man für ein paar Tage braucht.

September 2022

Een mooi plekje, klein maar fijn, voor onze eerste vakantie met onze zoon Thijs (8,5 maand). Heerlijk gewandeld, gefietst en paardgereden op het strand. En wat een fijne verrassing dat er toch een Nespresso apparaatje stond!

Augustus 2022

Geweldig! Het hele verblijf in één woord samengeva. Huisje erg knus en gezellig. Precies wat je nodig hebt. Rook heerlijk schoon bij aankomst. Het was ook erg schoon, complimenten! Deze week hebben we alle dorpen gezien, maar Hollum is wel echt favoriet. Na een paar dagen echt gevoel van thuis komen, mede door gemakkelijk contact met de buurtjes door de gezamelijk binnenplaats. Wij hebben genoten en komen zeker terug!

Mei 2022

We hebben genoten van een heerlijke week op dit vriendelijke eiland. Veel gewandeld, lekker gegeten en alle dorpjes uitgebreid bezocht. Ook hebben we met veel plezier kennis gemaakt met alle Amelandse producten, heerlijk! Dank voor een fijn "thuis" hier en graag tot ziens!

November 2022

Wat een heerlijk huisje! Samen met mijn 5-jarig zoontje vakantie vieren op dit heerlijk eiland. We hebben genoten van het strand, de vuurtoren en restaurants. En ook fijn om 's avonds hier in het huisje te koken. Was van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar!

December 2021

Wat een verrassing... na ongeveer 40 jaar als verjaardagscadeau terug op Ameland. Huisje is prima uitvalsbasis in het mooie Hollum, om het eiland opnieuw te verkennen. We hebben genoten van de storm, zon, zee, strand, wad, vuurtoren enzo..

November 2021

Heerlijk eiland, fijn compact huisje: alles wat we nodig hadden. Fijn gefietst, gewandeld, gegeten, gevaren, gedronken en uitgerust. We komen graag nog eens terug.

Juni 2021

3 dagen Ameland, gewoon even weg. Wat een lekker vakantiehuisje en fijn eiland. Rust en Ruimte. De prefecte plek om op te laden. Alles op loopafstand. We hebben het fijn gehad.