Gastenboek Fazant
Maart 2023

Mooie locatie, leuke tuin voor de kinderen, mooi groot terras. Veel plezier van jacuzzi gehad!

Januari 2023

Ganz besonders gut gefällt uns, das bei Eilandverhuur immer in allen Ferienhäusern die Betten bezogen sind und man das nicht selber machen muss ... so fängt der Urlaub gut an!! Außerdem gibt es ausreichend Toilettenpapier.
Bei dem Haus Fazant hat uns besonders der Jacuzzi gefallen!

Mei 2022

Wat een heerlijk huis. We hebben genoten met 3 generaties van dit eiland, de tuin, de jacuzzi alle ruimte en het strand!

Mei 2022

Wat een heerlijk huis. We hebben genoten met 3 generaties van het eiland, de tuin, de jacuzzi alle ruimte en het strand. 

Februari 2022

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van Theatergroep SNEU (Utrecht) hebben we een heerlijk weekend doorgebracht in deze mooie vakantievila. Lekker gegeten en gedronken, het eiland verkend en volop gebruik gemaakt van de jacuzzi, sauna en houtkachel. Het had niet beter gekund wat ons betreft!

Januari 2022

Prachtig weekend gehad met de vriendengroep. Alles goed voor elkaar, netjes en schoon. Lekker genoten van de jacuzzi en sauna. Mooie wandeling over het strand gemaakt. Wij komen graag nog eens terug. Bedankt

Januari 2022

Prachtig weekend gehad met de vriendengroep. Alles goed voor elkaar, netjes en schoon. Lekker genoten van jacuzzi en sauna en een mooie wandeling over het strand. Wij komen graag nog eens terug.

December 2021

Voor de eerste keer kerst ergens anders doorgebracht. met het hele gezin! En het was een heerlijke ervaring! De zon erbij, vrieskou (gevoeldtemp. -15) en dan in jaccuzi en een sauna, top! We hebben genoten van het strand en Ameland! Voor herhaling vatbaar!

November 2021

Wat hebben wij genoten van dit prachtige huis, op een prachtige plek. Met onze "Bern en Bernsbern" !! Om te vieren dat "Beppe" 60 jaar is geworden!! Veel gelopen, spelletjes gedaan en gevierd; voor deze speciale dag.

Augustus 2021

Wat hebben we genoten van het huis en de jacuzzi en de konijnen en de "Fazant" die hier rondscharrelde en het strand op loopafstand en.......Het was fantastisch!

Januari 2021

Lockdown en avondklok een bijzondere week zo op Ameland. Genoten van de rust, de ruimte, de zee! Heerlijk! Prachtig huis met voldoende ruimte voor de online middelbare schoollessen en om te werken. Even in een andere omgeving als thuis in Groningen.

December 2022

Zeer comfortabele woonkamer, fijne bedden, fantastische tuin en terras. Kortom geweldig!