Gastenboek Falka
Januari 2024
Het verblijf in Falka was prima, we waren met z'n vijven. Genoeg spullen voor zes, maar het zo wel wat krap geweest zijn als we met z'n zessen waren. Het huisje is erg leuk, leuk ingericht en alles prima in orde. Fijn dat er handdoeken en theedoeken waren. Het strand was vlakbij, heerlijk en de omgeving is ook prachtig. We komen elk jaar met oud en nieuw, steeds in een ander huisje. Deze is voor herhaling vatbaar over een paar jaar. Het was genieten!
November 2023
Superhuisje op een mooie plek, vlak bij strand en duin!
Oktober 2023
Wir hatten eine wunderbare Woche in der Falka. Wir konnten großartig entspannen in dieser bezaubernden Ferienwohnung.
September 2023

Fijn om te zien dat de begroeiing vanuit de duinen gewoon welkom is in de tuin, en het huisje geen keurig gemaaid gazon heeft. Maakt de tuin rondom het huisje echt een stukje natuur, inclusief alle insecten, vogels en andere dieren die we hebben gespot. Echt een heerlijk huisje, we zijn helemaal tot rust gekomen. Van alle gemakken voorzien en de locatie kan echt niet beter. Vanuit de slaapkamer hoor je niets anders dan de zee! Kers op de taart: de familie konijnen die in de tuin woont. Als je een tijdje stil blijft zitten, komen ze tevoorschijn om languit te luieren in het gras.

Juni 2023
Wir hatten einen sehr schönen aufenhalt hier. Danke dass wir hier sein durften. Wir kommen gerne wieder! 
Juni 2023
Wij hebben samen met vrienden mogen genieten van jullie huisje. Onze 1e keer op Ameland! Wat hebben we genoten! We hebben prachtig weer gehad, veel gezien en veel gefietst. We hopen hier zeker nog een keer terug te komen. 
April 2023
We hebben heerlijk genoten van jullie huisje. Wat is dit een enorm fijn plekje! Bedankt dat wij hier ditweekend gebruik van mochten maken. 
April 2023
Voor de 3e keer in het huisje we hebben weer genoten. Mooi weer gehad, veel gefietst en lekker gegeten in Nes/Buren. Deze week is de rieten kap vervangen, Falka heeft weer een mooi dakje! Onze zoon is ook helemaal weg van het huisje dus we komen graag nog een keertje terug.
Maart 2023
Wij hebben genoten van een heerlijke midweek. We kregen zelfs bezoek van 2 ree'tjes. Bedankt dat wij in jullie huisje mochten verblijven. We komen graag nog een terug. 
December 2022

Een hartelijk welkom en sfeervol ingericht huisje.

Oktober 2022

Fantastisch huisje, waar ik nu voor de derde keer was. En de volgende keer heb ik alweer geboekt! Heerlijk comfortabele vakantiewoning, mooie locatie. Superschoon ook. Communicatie met Eilandverhuur was prima. Ik werd per mail netjes en op tijd geïnformeerd over alles.

Oktober 2022

Es war unser 2. Urlaub im Haus Falka. Es war wie "nach Hause kommen" 

Augustus 2022

Wat hebben wij enorm genoten van dit huisje. Het is sfeervol en van alle gemakken voorzien. Ook de zitjes buiten zijn super, de ruimte om het huis is perfect voor onze kinderen. Hopelijk komen we nog eens terug!

Juli 2022

Wat hebben we heerlijke weken gehad. Een sfeervol & nog betaalbaar huisje, maar eveneens een fijne "service"de droogmolen was kapot, wat super fijn en snel opgelost! Top! Veel fijne gezellige zithoekjes, prachtig uitzicht en van vele gemakken voorzien. Kortom erg genoten! Blijf zo fijn & betaalbaar, dan komen wij zeker terug!

Mei 2022

Heel veel dank voor het heerlijke verblijf hier! In dit fijne huis voel je je direct thuis! Het is smaakvol en knus ingericht en met zoveel ramen, kunnen we steeds de veranderende wolken zien, de fazanten, konijnen, vlinders en vogels die ons gedag komen zeggen. We ruiken de geur van zee, duin, rozebottel en zand. Zand dat nog een week in je sokken, schoenen en koffer blijft zitten. Het was heerlijk!

Maart 2022

Wat hebben we genoten van jullie heerlijke huis. Compleet, warm en sfeervol ingericht. En ja, de nieuwe matrassen sliepen prima. Het was heerlijk zonnig. Wel een koude wind maar dat hoort bij het eilandgevoel. Verrassend de dorpjes op de fiets verkend en het Oerd. Heerlijk gegeten bij Stranders en het Witte Paard.