Gastenboek De Snip
November 2023

Een verrassend compleet en fijn huisje in een prachtige omgeving en Eiland Verhuur krijgt van ons 5 sterren! Een heerlijke midweek in november met een fantastische Snip als uitvalsbasis voor ongekend mooie wandelingen. Heel graag tot ziens 

Juli 2023

Twee heerlijke weken gehad in jullie huisje "De Snip". Een hartlijk ontvangst met flesje wijn en snoepjes en de opgemaakte bedden. We voelen ons hier thuis. Genoten van de mooie natuur, fietsen, wandelen en nadien heerlijk uitrusten op de ligbedden. Kan niet beter. We komen al meer dan 25 jaar op Ameland maar altijd in Buren voor het eerst in Ballum. Het was verrassend mooi. 

Juni 2023

We hebben weer genoten op Ameland! Hele week prachtig weer gehad. Dit huisje was fijn om in te verblijven. We komen zeker nog vaker terug. 

April 2023

Wir haben eine tolle Zeit auf Ameland verbracht und kommen sicher wieder. 

Oktober 2022

Ameland ist traumhaft! Wir haben einen tollen Urlaub gehabt!

Juli 2022

Samen met kinderen en kleinkinderen weer genoten van het mooie Ameland. Het is een fijn huisje mer alles erop en eraan!

Juli 2022

Wir genießen hier die zeit. Wir sind schon zum 2 mal hier, und wir waren am ersten tag am meer.

Juli 2022

Wij hebben met ons gezin een heerlijke week op Ameland gehad. Met het warme weer hebben we genoten van zon, zee & strand en niet te vergeten: het zwembad. Ook het fietsen door de duinen is heel mooi. Het is een heerlijk vakantiehuis!

April 2022

Wir haben unsere zeit auf Ameland sehr genossen! Er war super Wetter und in unseren strandmuscheln konnten wir den ganzen tag am strand verbringen. An den kalteren Tagen haben wir mit unseren Fahrädern die wunderschöne landschaft erkundet und kehnten abens in unsere sehr schöne un sehr gemütliche ferienwohnung zurück. 

December 2021

We hebben genoten van het huis, zon zee en strand. Hartelijk dank voor het welkoms cadeau, vonden we heel lief. Komen zeker terug.

Juli 2021

Wat een heerlijk plekje hier! We hebben (weer) genoten van Ameland en dit fijne huisje dat van alle gemakken is voorzien. 

April 2021

Wat hebben we genoten. Het begon al bij binnenkomst, voelde ons gelijk al thuis. Warm gezellig uitnodigend. Goed verzorgd "alles" was aanwezig, bedden opgemaakt. Bij gebruik van de TV ging het even mis (beetje verwarrend 2 afstand bedieningen) maar na telefonisch contact met Eilandverhuur perfect opgelost. Het was een heerlijke uitvalbasis om actief bezig te zijn en te relaxen. Komen zeker nog een keer terug.