Gastenboek De Dobbe
Maart 2023
Mooi huis en een heerlijke ligging. We genieten echt zo van onze wandelingen daar. Het was allemaal erg schoon, netjes en fris.
December 2022

Wij hebben een fijne tijd in jullie mooie huisje gehad. Het weer was niet zo best. Veel regen. Voordeel is dat we veel tijd in het huisje hebben doorgebracht. We kwamen om uit te rusten en dat hebben we ruimschoots kunnen doen. Alles wat we nodig hadden was er! Dank voor de gastvrijheid.

Augustus 2022

We hebben met zn 5en een prachtige week gehad op het mooie Ameland! Een fijn en compleet huisje en prachtig mooi weer! We komen graag weer!

Juli 2022

Het was een genot om konijntjes en fazanten door de tuin zien lopen. Een gezellig huisje, prachtig Ameland en heel mooi weer! Wij hebben ontzettend genoten van zon, zee en strand. We zijn zeker om weer terug te komen!

Mei 2022

Wij hebben samen met de hondjes echt weer genoten van Ameland. Al 19 jaar meerdere keren per jaar en Dobbe is ons ook prima bevallen. Netjes, schoon en fris. Knus en gezellig! We komen graag weer!

April 2022

Wij hebben genoten van onze vakantie. Na jaren in een sta-caravan is in een mooi huis "Dobbe" fantastisch! Onze kleinkinderen hebben genoten en willen de volgende keer wat langer blijven.

Maart 2022

Wij hebben enorm genoten met onze 4 kinderen en de hond. Huisje was prima in orde, en met een warm welkom werden we ontvangen. Fietsen gehuurd, gewandeld en met het strand naast de deur en een zonnetje erbij was het een heerlijke week! Het was onze eerste keer op Ameland en zeker voor herhaling vatbaar.

Januari 2022

Weer heerlijk genoten op het prachtige Ameland. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Onze hond Tsjibbe kon zijn lol niet op door het vele wandelen door het bos en de duinen. Hopelijk komen we hier snel weer terug voor een heerlijke uitgeruste vakantie.

Oktober 2021

Wij hebben een fijne week gehad in dit huisje! Het was met onze kinderen aan de knusse kant. 3 kinderen 16, 4 en 7. Heerlijk gewandeld, gezwommen en gefietst! Fijne tijd!

Augustus 2021

Mooi huisje, niets op aan te merken. Schoon en verzorgd. En wellicht komen we nog eens terug.

Juli 2021

Eindelijk terug op Ameland en voor het eerst in huis Dobbe. We voelden ons hier thuis en hebben in de zomer van het eiland kunnen genieten, alles naar tevredenheid. Duimen omhoog voor het zwembad abbonnement, waar 's ochtends het "banen-zwemmen" super was! Komen graag weer hier!

Juni 2021

Beste team, we hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige huisje. Een huisje met alles er op en aan schitterend. We hebben veel gefietst en genoten van alle moois wat dit eiland te bieden heeft. Onze dochter en 2 zoontjes van 8 zijn lang weekend geweest, maar ja ze moeten nog naar school dus moesten weer naar huis helaas. Het is ons goed bevallen en komen vast weer.

April 2021

We hebben een heerlijke week gehad in dit fijne huisje. Lekker in de zon op het terras en op het strand met de winterjas aan. Het is een fijn huis met prima ruimte voor ons vieren met hond. Leuk ook dat er een verrassing klaar stond. De tuin is ook mooi groot en lekker om te voetballen en spelen. We komen graag nog een keer!