Gastenboek De Dobbe
Oktober 2021

"Wij hebben een fijne week gehad in dit huisje! Het was met onze kinderen aan de knusse kant. 3 kinderen 16, 4 en 7. Heerlijk gewandeld, gezwommen en gefietst! Fijne tijd!"

Augustus 2021

"Mooi huisje, niets op aan te merken. Schoon en verzorgd. En wellicht komen we nog eens terug"

Juli 2021

"Eindelijk terug op Ameland en voor het eerst in huis Dobbe. We voelden ons hier thuis en hebben in de zomer van het eiland kunnen genieten, alles naar tevredenheid. Duimen omhoog voor het zwembad abbonnement, waar 's ochtends het "banen-zwemmen" super was! Komen graag weer hier!"

Juni 2021

"Beste team, we hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige huisje. Een huisje met alles er op en aan schitterend. We hebben veel gefietst en genoten van alle moois wat dit eiland te bieden heeft. Onze dochter en 2 zoontjes van 8 zijn lang weekend geweest, maar ja ze moeten nog naar school dus moesten weer naar huis helaas. Het is ons goed bevallen en komen vast weer."

April 2021

"We hebben een heerlijke week gehad in dit fijne huisje. Lekker in de zon op het terras en op het strand met de winterjas aan. Het is een fijn huis met prima ruimte voor ons vieren met hond. Leuk ook dat er een verrassing klaar stond. De tuin is ook mooi groot en lekker om te voetballen en spelen. We komen graag nog een keer!"