Gastenboek Bosk
April 2023

Wij zaten nu voor de tweede keer in de Bosk. Het is een fantastische plek. Lekker ruim en de tuin met dat geweldige weidse uitzicht is echt fantastisch. Wij hebben weer ontzettend genoten en een super vakantie gehad.

November 2022

Unser drittes Jahr auf Ameland, und mit dem Ferienhaus Bosk haben wir definitiv das Haus für Jahr 4 entdeckt. Wettertechnisch war alles dabei und der Jacuzzi had uns bei Wind und Wetter ein warmes Plätzchen geboten. Wir sehen uns in 2023!

Oktober 2022

Wir sind jetzt schon zum zweiten mal im Haus und finden es nach wie vor toll. Wir hatten eine wunderschöne Zeit.

September 2022

Mal wieder in einem perfekten Haus einen perfekten Urlaub verlebt. Die Villa Bosk is ein Traumhaus für uns. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen wieder!

Maart 2022

Wat hebben we een heerlijke week gehad in dit fantastische huis! Volop genoten van het wijdse uizicht en dagleijks in de jacuzzi, gewoon weg genieten! Heerlijk 's morgens met de hond via het bos naar het strand. Hartelijk dank dat we van uw geweldige huis mochten genieten! We zullen zeker terugkomen!

Maart 2022

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Ameland is een prachtig eiland! Alles is hier goed verzorgd en heel luxe! We hebben elke dag van de natuur en de hottub genoten! Fijn dat de keukeninventaris zo uitgebreid is en er een mogelijkheid is om te wassen.

Februari 2022

Het is een stormachtige week geworden. Spectaculaire golven en veel zand van de duinen afgeslagen. Het huis staat op een heel mooi plekje! Dichtbij het bos en strand. We komen graag weer terug.

December 2021

Wij hebben een super weekend gehad! Wat een prachtig huis en dat uitzich! Wij komen zeker terug...!

December 2021

We hebben erg leuke dagen gehad in dit leuke huis. Prachtig uitzicht en erg leuk om in de jacuzzi te zitten en uit te kijken op de mooie kerstlampjes. Laastste avond een geldere lucht met volle maan! Lekker tussen het weiland, bossen en de duinen.

November 2021

Buiten stormde het; de eerste winterse kou liet zich voelen. In de jacuzzi was het lijf warm en rozig en zo'n mooi uitzicht!

Mei 2021

Heerlijke week gehad in dit huis prachtige huis. Het weer was top ondanks af een bui en een nat pak. Super dat er een jacuzzi is! We komen zeker nog een keer terug.

Maart 2021

Super gezellige week gehad. Wat een prachtig huis.

Februari 2021

We hadden sneeuw en zon en mist en regen... We wandelen in de duinen op het strand in het bos en het dorp. We spraken een paar oude bekenden maar luisterden vooral naar de stilte op ons geliefde Ameland.

Februari 2021

Een geweldige week in dit prachtige huis. Dichtbij het bos en strand en een mooie zonsopgang. Prachtig weer voor februari 2021. We willen graag dit huis weer huren.