Gastenboek Bosch
Mei 2024
We hebben nu voor de 2e keer Villa Bosch gehuurd voor 1 week. De samenstelling van ons gezin is met 2 ouderen, 4 jong volwassenen en 2 kinderen onder 3,5 jaar. De villa is van alle gemakken voorzien is. Alle apparaten werken ook goed en de hele woning ziet er heel sfeervol en schoon uit. Heel fijn dat iedere slaapkamer voorzien is van een eigen wastafel. Voor de kleintjes was de speelruimte in het souterrain een groot succes. En we hebben met z'n allen genoten van de grote keuken, het terras en de tuin en natuurlijk het inpandige zwembad. Wij vinden de prijs/kwaliteit goed en het was het waard. We komen graag weer terug naar 'ons' huis op Ameland.
April 2024
Hier hat alles gepasst. Vom leichten Buchungsvorgang bis zum Urlaub.
Das Haus ist klasse und wir konnten uns extrem entspannen. Das kleine Schwimmbad und die Sauna lohnen sich extrem. Wir kommen gerne wieder.
Oktober 2023
Fijn huis, voldoende ruimte. Prachtige omgeving en genoten van het zwembad en sauna. Een huis om zeker weer een keer in terug te komen met de fam.
September 2023

Wij hebben genoten. Met onze 2 kleinkinderen, ze wouden heel graag het huis Bosch kopen om het zwembad. Wij komen graag nog een keer terug, een geweldig huis.
Het zwembad was de kers op de taart en een mooie omgeving. FANTASTICH !!

Juli 2023

Wat een heerlijke plek is Villa Bosch om met ons hele gezin een aantal kroonjaren te kunnen vieren. Wij zijn vanuit alle windstreken van de wereld hier op Ameland komen aanwaaien. (Nederland, Engeland, Amerika). Wij hebben genoten van alle faciliteiten, die het huis biedt. Heerlijk zwembad, fijne BBQ, relaxed terras en vooral de veel gebruikte trampoline. De sterke wind getrotseerd en elke dag gefietst. Tijdens zomerstorm Poly uitgewaaid op het strand. Voor herhaling vatbaar!

Mei 2023

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in jullie huis! Zowel binnen het huis als buiten huis is er genoeg te doen voor de kinderen als voor volwassenen. Alles was ook aanwezig, waardoor we een hele luxe week vakantie hebben gehad. Dit huis echt aan te raden voor een groot gezin/familie.

Mei 2023

Een fijn huis met voldoende ruimte met de vele personen. Zwembad en sauna zijn een geweldige toevoeging. Contact met de organisatie was prima. Kortom een hele mooie week met een grote groep en kleine kinderen.

Mei 2023

Twaalf jaar geleden waren we hier om de verjaardag van onze zoon te vieren een weekend, nu ee midwee met ons alle om mijn verjaardag te vieren (90) in januari. We hebben weer genoten van jullie heerlijke huis. Het weer was prima, soms wel fris maar ook zon. Heel hartelijk bedankt  dat we hier weer mochten zijn.

December 2022

De ruimte, het huis is mooi afgewerkt en een mooi aangelegde tuin, complimenten we vonden het een fijn verblijf, we komen graag terug naar dit huis en dit mooie eiland. Leuke kerstversiering, super!

November 2022

Wat hebben we genoten in dit huis! Bij binnenkomst voelden we ons meteen thuis. Overdag het eiland verkennen en daarna ontspannen in het zwembad en de sauna. 's Avonds borrelen en eten aan de grote tafel, een heerlijk samenzijn. We hebben mooie herinneringen gemaakt! Dank daarvoor!

November 2022

Uns hat sehr gefallen, dass die Betten bezogen sind und das Haus sehr sauber ist. Alle Geräte in der Küche, TV Geräte funktionieren. Es ist als wenn wir nach Hause kommen.

Oktober 2022

Wij komen hier al jaren met de herfstvakantie met veel plezier. Er is voor iedereen wat wils, dicht bij strand, het dorpje, Iets en andere activiteiten. Ook in het huisje is er genoeg te doen.

September 2022

Heerlijk huis, veel speelmogelijkheden voor de kinderen en genoten van alles. Zoals de tuin en het zwembad. We hebben het erg naar onze zin gehad.

Juni 2022

Wat een waanzinnige plek is jullie huis. We hebben volop genoten met onze familie! Opa's verjaardag gevierd, gezwommen in het zwembad, elke dag op de trampoline. Het hele eiland rond getourd, mooie strand wandelingen gemaakt & elke avond op 't terras buiten gegeten. En wat een mazzel met het weer, volop zon!

Mei 2022

Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie prachtige huis! Elke dag gezwommen, gefietst, het strand op loopafstand, de fijne tuin in de zon. En lekker gegeten bij Nobel, Stranders en The Sunset. Ook luxe om opa en oma 2 nachtjes over te laten komen beviel heel goed. Wij komen zeker terug!

Maart 2022

Wat een prachtig, knus huis! We hebben genoten van alle voorzieningen! Zeker voor herhaling vatbaar.

Maart 2022

Toen wij aankwamen, bleek dat wij dit huis ongeveer 12 jaar geleden ook hadden gehuurd. Dus nu met volwassen kleinkinderen nog steeds geweldig huis en voorzien van alle gemakken. Helemaal aan Ameland verknocht 3 a 4 maal per jaar. Vooral kan je lekker uit eten.

Februari 2022

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor dit geweldige weekend in jullie prachtige huis. Het was heerlijk om samen te zijn met zusjes/dochters. We genoten van de luxe om ons heen en zijn heerlijk tot rust gekomen.