Gastenboek Bosch
December 2022

De ruimte, het huis is mooi afgewerkt en een mooi aangelegde tuin, complimenten we vonden het een fijn verblijf, we komen graag terug naar dit huis en dit mooie eiland. Leuke kerstversiering, super!

November 2022

Wat hebben we genoten in dit huis! Bij binnenkomst voelden we ons meteen thuis. Overdag het eiland verkennen en daarna ontspannen in het zwembad en de sauna. 's Avonds borrelen en eten aan de grote tafel, een heerlijk samenzijn. We hebben mooie herinneringen gemaakt! Dank daarvoor!

November 2022

Uns hat sehr gefallen, dass die Betten bezogen sind und das Haus sehr sauber ist. Alle Geräte in der Küche, TV Geräte funktionieren. Es ist als wenn wir nach Hause kommen.

Oktober 2022

Wij komen hier al jaren met de herfstvakantie met veel plezier. Er is voor iedereen wat wils, dicht bij strand, het dorpje, Iets en andere activiteiten. Ook in het huisje is er genoeg te doen.

September 2022

Heerlijk huis, veel speelmogelijkheden voor de kinderen en genoten van alles. Zoals de tuin en het zwembad. We hebben het erg naar onze zin gehad.

Juni 2022

Wat een waanzinnige plek is jullie huis. We hebben volop genoten met onze familie! Opa's verjaardag gevierd, gezwommen in het zwembad, elke dag op de trampoline. Het hele eiland rond getourd, mooie strand wandelingen gemaakt & elke avond op 't terras buiten gegeten. En wat een mazzel met het weer, volop zon!

Mei 2022

Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie prachtige huis! Elke dag gezwommen, gefietst, het strand op loopafstand, de fijne tuin in de zon. En lekker gegeten bij Nobel, Stranders en The Sunset. Ook luxe om opa en oma 2 nachtjes over te laten komen beviel heel goed. Wij komen zeker terug!

Maart 2022

Wat een prachtig, knus huis! We hebben genoten van alle voorzieningen! Zeker voor herhaling vatbaar.

Maart 2022

Toen wij aankwamen, bleek dat wij dit huis ongeveer 12 jaar geleden ook hadden gehuurd. Dus nu met volwassen kleinkinderen nog steeds geweldig huis en voorzien van alle gemakken. Helemaal aan Ameland verknocht 3 a 4 maal per jaar. Vooral kan je lekker uit eten.

Februari 2022

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor dit geweldige weekend in jullie prachtige huis. Het was heerlijk om samen te zijn met zusjes/dochters. We genoten van de luxe om ons heen en zijn heerlijk tot rust gekomen. 

December 2021

Wat een goed verzorgd onderkomen! al vaak een huis ergens gehuurd voor de hele familie, maar dit was super! Vooral 't zwembad + trampoline voor de meiden. De sauna was heerlijk. Mooi dichtbij het strand en fijne bedden. En goed weer erbij maakte het tot een heel fijn lang weekend!

November 2021

Het was echt geweldig we hebben enorm genoten van een meer dan prachtige woning op een geweldig plek gewoon perfect veel dank namens mijn hele familie.

Juni 2021

Wat hebben wij genoten van dit huis, het prachtige eiland en de zee. Wij hebben nog nooit een huis gehad wat zo goed verzorgd is, alles wat je nodig hebt is er. Vooral de trampoline en het zwembad waren favoriet bij de kinderen. Dank jullie wel.