Zoek & Boek

Waddeneiland Ameland


Bent u op zoek naar een leuke vakantiewoning op het prachtige waddeneiland Ameland? EilandVerhuur biedt een ruim aanbod en is dé specialist in de online verhuur van woningen op Ameland. Op eilandverhuur.nl kunt u ook meteen online boeken!

Lekker luxe, ontspannen...

Zoekt u een luxe vakantiewoning waar u heerlijk kunt ontspannen? Dan kunt u overnachten in de luxe duinvilla Bosch. Dit huis is voorzien van een zwembad, zonnebank, whirlpool en sauna. Dat wordt luxueus genieten op Ameland!
 
 
 

Waarom het waddeneiland Ameland?

Op het prachtige waddeneiland Ameland zijn veel leuke dingen te doen. Lekker uitwaaien op het strand of door de bossen fietsen.  Zeehonden kijken aan boord van de robbenboot. Het hele jaar door worden leuke evenementen georganiseerd. Uitgebreide informatie over het waddeneiland vindt u hier.
 

Ruim aanbod aan vakantiehuizen: advies nodig?

Op eilandverhuur.nl vindt u een ruim aanbod aan mooie woningen in de dorpen Nes, Ballum, Hollum en Buren. De woningen zijn met zorg geselecteerd en compleet ingericht. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.