Zoek & Boek

Duinvilla op Ameland

Er even helemaal tussenuit en genieten met de hele familie van de natuur en al het moois wat Ameland te bieden heeft? Kies dan voor een van onze grotere villa's. Bosch, de Rietpieper en de Kwikstaart zijn geschikt voor 10 personen. De Staetige Dames in Nes is gezamenlijk zelfs geschikt voor groepen tot 22 personen. De objecten zijn allen voorzien van alle luxe en comfort en hebben unieke locaties op het schitterende Ameland.

De rietgedekte villa's, met veel privacy, zijn gesitueerd in de duinen op zeer ruime kavels, gelegen in de nabijheid van bos en pittoreske dorpjes. Het strand is op loopafstand. De Staetige Dames ligt aan het centrum van Nes. De vakantiehuizen hebben elk hun eigen unieke karakter.
 
 
                                                                                                                      
                                     
                                       Bosch (10+ pers.)
Heerlijke luxe villa met sauna en zonnebank en niet te vergeten een eigen zwembad met jet stream! Ultiem genieten op een ideale locatie dicht bij strand en dorp! 
 
 
 
 
Rietpieper (10+ pers.)
Luxe duinvilla, tot in de details afgewerkt, ruim opgezet en geheel onderkelderd. Een villa voor maar liefs 10 personen en 2 kleine kinderen. Op loopafstand van het strand. Ideaal voor bijvoorbeeld 2 gezinnen!