Zoek & Boek

Vakantiehuisje Ameland


Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuisje op Ameland? Eiland verhuur biedt een ruim aanbod en is dé specialist in de online verhuur van vakantiehuizen op Ameland. Op eilandverhuur.nl kunt u ook direct online boeken!

Luxe, ontspanning, natuur...

Zoekt u een luxe woning waar u lekker kunt ontspannen? Dan kunt u overnachten in de kwikstaart. Deze woning is voorzien van een sauna zodat u uitgerust kunt thuiskomen. Wilt u genieten van de natuur? Bekijk dan eens Stieker in Ballum. Deze woning heeft een royale tuin met uitzicht over de weiland en ligt nabij de bossen.
 

De Kwikstaart
 

Waarom Ameland?

Op Ameland zijn veel leuke dingen te doen. U kunt heerlijk uitwaaien op het strand, door de bossen fietsen of lekker wat gaan eten & drinken in 1 van de vele horeca gelegenheden. Verder worden het hele jaar door evenementen georganiseerd. Kortom, genoeg te doen! Uitgebreide informatie over het eiland vindt u hier.
 

Ruim aanbod aan vakantiehuizen: advies nodig?

Op eilandverhuur.nl vindt u een ruim aanbod aan mooie vakantiehuizen verspreid over de dorpen Nes, Ballum, Hollum en Buren. De huizen zijn met zorg geselecteerd en volledig ingericht. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder.