• Titel

Zoek & Boek

Nieuwsbrief korting

Leuk dat je onze nieuwsbrief hebt ontvangen en gebruik wilt maken van de €25,- korting op je volgende boeking bij EilandVerhuur. De korting werkt als volgt:


Zoek op onze website een nog beschikbaar huis tussen vandaag en 31 mei 2017 (dit is de geldigheidsdatum van de korting op nieuwe boekingen). Ga naar de prijsopgave en vervolgens heeft u de volgende opties om onderstaande kortingscode te gebruiken:
 

Optie 1: Boek in de kalender van het gewenste huis een groene periode (tot 31 mei 2017) en vul bij de prijsopgave de kortingscode in. Uw korting wordt automatisch verwerkt.


Optie 2: Boek op de kalender van het gewenste huis een blauwe/actie periode (tot 31 mei 2017). Hier zit reeds een andere korting op. Om de extra €25,- korting te berekenen moeten wij de boeking handmatig aanpassen. Boek dus gewoon online de blauwe periode en vermeld bij 'opmerkingen' de kortingscode. Binnen 24 uur ontvangt u een 2e bevestiging met de verwerkte korting er in.


Optie 3: Zoek een beschikbaar huis (tot 31 mei 2017) en boek telefonisch via 0519764040 of mail naar info@eilandverhuur.nl en vermeld de code.


KORTINGSCODE: NBK25!

 

Klik hier voor ons huizenoverzicht. De huidige pagina blijft open staan zodat u de kortingscode bij de hand heeft.

 
Let op! De kortingscode kan helaas niet ingeleverd worden op reeds gemaakte boekingen die gemaakt zijn voor 14 februari!