Zoek & Boek

Huisje Ameland


Zoekt u een leuk huisje op Ameland? Eiland verhuur biedt een ruim aanbod en is dé specialist in de online verhuur van vakantiewoningen op Ameland. Op eilandverhuur.nl kunt u ook meteen online boeken!

Huisje dichtbij het strand

Bent u op zoek naar een leuk huisje dichtbij het strand? Dan kunt u overnachten in 1 van de Friese Antillen huisjes. Deze recreatiewoningen staan in een gezellig hofje bij elkaar en u bent binnen 10 minuten lopend bij het strand. De huisjes zijn beschikbaar voor 2- en 4 personen.
 
 
 

Waarom Ameland?

Op het prachtige waddeneiland Ameland kunt u veel leuke dingen doen. U kunt genieten van een wandeling over het strand, lekker fietsen door de bossen of een hapje gaan eten in 1 van de vele horeca gelegenheden. Er worden verder het hele jaar door evenementen georganiseerd. Uitgebreide informatie over Ameland vindt u hier.
 

Ruim aanbod aan vakantiehuizen: advies nodig?

Op eilandverhuur.nl vindt u een ruim aanbod aan mooie vakantiewoningen in de dorpen Nes, Ballum, Hollum en Buren. De woningen zijn zorgvuldig geselecteerd en compleet ingericht. Voor tips en/of advies kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u graag.