Zoek & Boek

Vakantie met hond

Ameland is een zeer hond vriendelijk eiland. Op de stranden van Ameland mogen honden vrijwel overal los, mits ze goed luisteren. Op de badstranden, in de dorpen en in de bossen zijn honden van harte welkom, mits ze netjes aan de lijn lopen. Ook mag uw hond met u mee in het openbaarvervoer en in de meeste restaurants zijn honden toegestaan (vraag dit altijd wel even na).
 
     
 
 
Alegria
Luxe 8+persoons vakantievilla in Ballum te midden van duin, bos en heide. Zeer comfortabel ingericht met omheinde tuin!
 
 
 
  
 
 
Smûke Duun
De villa is uitgerust met een fijne wellnessruimte met zwembad en sauna. Smûke Duun ligt op 2200 m2 duingrond dus genoeg plek om rond te snuffelen voor de hond!
 
 
   
  
 
Staetige Dames 1
Luxueus appartement op de begane grond voor 8 personen in het centrum van Nes. Met openslaande deuren naar de bijna volledig omheinde tuin. Met nog geen 1,7 km bent u bij het strand en de bossen.
 
 
  
  
 
De Noorman
Een comfortabel vakantiehuis voor 6 personen, gelegen op unieke locatie in de duinen tussen Nes en Buren. Het huis ligt vlak bij de duinovergang, u loopt binnen 4 minuten met uw hond op het strand!
 
 


 
Stormvogel
Een vrijstaand 6-persoons vakantiehuis gelegen te Ballum. Het huis heeft een royale tuin met een ruim terras op het zuiden. Het huis ligt in alle rust aan een doodlopend straatje en het strand is vlakbij (1500 m)

 


 
 

De Juffer
Een modern ingericht huis met terras op het zuiden. Vlakbij zijn de bossen, de duinen en het strand ligt op ongeveer 1900 meter afstand en het dorpje Ballum op zo'n 800 meter een heerlijk gebied om lekker te wandelen.

Mirasol
Dit rietgedekte vakantiehuisje (2 onder 1 kap) ligt vlakbij van een uniek duingebied waar erg mooie wandelroutes zijn en met slechts 10 minuten wandelen bent u al op het strand!

 
Stieker
Een vrijstaand 4-persoons huis. Het huis heeft een royale tuin met een terras op het zuiden en westen dat uitkijkt over de weilanden. Vlakbij is het bos en duingebied waar u heerlijk kunt wandelen met de hond.

 
't Schellinkje
Een klein maar fijn huisje. Het huisje ligt aan een rustige weg in het dorp Hollum. De supermarkt zit om de hoek en restaurants, cafés en winkels zijn allen op loopafstand. Het strand en bos is 2,5 km vanaf het huisje.

 
Solaris
Bungalow Solaris is een vrijstaande 4 tot 6-persoons bungalow gelegen op het terrein Roosdunen te Ballum. U bent met nog geen 5 minuten lopen in het bos, het strand ligt op ongeveer 1200 meter afstand en het dorpje Ballum op zo'n 800 meter.

 
Astrix
Een 4 persoons vakantiehuis aan een doodlopende weg in het rustige dorp Buren. Met ongeveer 1,6 km bent u op het strand, het bos, het wad, het natuurgebied de Kooiplaats waar u heerlijk kunt wandelen.

 
De Friese Antillen
Een hofje van 8 recreatiewoningen aan de rand van Hollum. Het ligt aan een pittoreske straat met oude woningen, zowel dichtbij het strand als bij het dorp. Alle huisjes zijn voorzien van een klein omheind terras.

 
Appartementen Amelander Kaap
Fijne appartementen in Resort Amelander Kaap. Binnen enkele minuten bent u in dit gezellige dorp. Het strand en de bossen zijn allen binnen een straal van 1400m te bereiken.