Zoek & Boek

Appartement Ameland


Zoekt u een leuk appartement op het mooiste waddeneiland van Nederland: Ameland? EilandVerhuur biedt een ruim aanbod en is dé specialist in de online verhuur van vakantieverblijven op Ameland. Op eilandverhuur.nl kunt u ook meteen online reserveren!

Appartement dichtbij het strand

Bent u op zoek naar een leuke appartement dichtbij het strand? Dan kunt u overnachten in de Drentse Kaap. Deze accommodatie is geschikt voor 4 personen en heeft een eigen tuin/terras. Naast de Kaap ligt zelfs een 9 holes golfbaan.
 
 
 

Waarom Ameland?

Op het prachtige eiland Ameland is van alles te doen. U kunt genieten van een wandeling over het strand, fietsen door de bossen of een hapje eten in 1 van de vele horeca gelegenheden. Er worden het hele jaar door evenementen georganiseerd. Voor meer informatie over Ameland kunt u hier terecht.
 

Ruim aanbod aan vakantieverblijven: advies nodig?

Op eilandverhuur.nl vindt u een ruim aanbod aan mooie accommodaties, vakantiewoningen en appartementen in de dorpen Nes, Ballum, Hollum en Buren. De vakantieverblijven zijn zorgvuldig geselecteerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.